Седмичен ХОРОСКОП - 16.04 - 22.04

Astro преди 6 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

През тази седмица Девите ще изживеят радостно събитие, свързано с човек от роднинския им кръг. Някакъв вид успех ви касае пряко, което ще бъде повод за празнуване.
Бъдете изключително внимателни в общуването си с хората, с които ще ви се налага да работите в бъдеще по някакъв начин. Вие не можете да бъдете лицемерни, но и искреното ви мнение по някои въпроси трябва да остане само за вас. Ако ви се налага да общувате с хора със сприхав характер, то има риск откровеността ви да ги обиди, независимо, че казвате самата истина. За щастие вие имате талант за такт в общуването с хората. Независимо дали ги харесвате, или не, то вие никога не се държите лошо или грубо с тях. Сега трябва да засилите тази тенденция у вас, тъй като персоните, с които ще се сблъсквате през тази седмица, ще бъдат още по-непредсказуеми и раздразнителни.

В понеделник и вторник се отдавате на организация. Имате куп неща, които трябва да свършите и всички те са кое от кое по-важни. Нещата се променят бързо, а плановете ви заедно с всичко това. Бъдете гъвкави и дръжте фронта до сряда, когато вече ще имате по-добро усещане за това, което трябва да направите. Вече добивате тренинг в бързите решения.
В четвъртък и петък правите смислени действия и стъпки напред към нещо, което истински желаете. Бъдете пресметливи – умеете го добре.

Прекарайте уикенда, разглеждайки двете страни на належащ проблем. Трябва да го решите, за да продължите напред.

Хороскоп

Още от Astro