Седмичен ХОРОСКОП - 16.04 - 22.04

Astro преди 6 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

През тази седмица Стрелците ще се сблъскат с повече формалности, документи, договори и споразумения. Това е досадната част от нещо, което желаете да правите, но пък е и наложително. Разбира се, редно е да проверите всеки документ до последния детайл, тъй като е важно всичко да бъде наред.
Сега до вас ще стигне новина, която е малко закъсняла, но въпреки всичко ще ви бъде полезна.
Много събития ще бъдат показни за това, че трябва да промените нещо в отношенията си както в любовния и семейния живот, така и в професионалния. Не бива да драматизирате обстоятелствата, просто трябва да смените подхода, но и да говорите открито за това, което ви притеснява. На работното ви място трябва да тежите на думата си и да не мълчите, когато има нещо некоректно спрямо вас. Ако не изкарате наяве тези проблеми, то те ще се задълбочат.

В началото на седмицата определени събития надхвърлят очакванията ви. Всичко, което искахте е определен резултат, но успехът е по-голям от планираното. Това не означава, че винаги ще бъде така, но трябва да съумеете да се зарадвате на всичко това.
От сряда до петък имате много неща за уреждане, които са твърде важни, но никак интересни за вас. За съжаление трябва да преминете през тях, за да получите каквото искате. Междувременно трябва да проведете важни разговори, които няма да могат да чакат дълго.
През уикенда няма да можете да си позволите повече приказки, защото в ума ви има големи планове, които трябва да подредите.
 

Хороскоп

Още от Astro