Седмичен ХОРОСКОП - 16.04 - 22.04

Astro преди 5 години

На 15-ти април (неделя) Меркурий е ретрограден. Възможни са несъответствия в това, което сме си мислили и това, което сме направили на практика. Предметите няма да са най-добрите ни приятели: ще забравяме къде сме ги оставяли, склонни сме да губим всякакви вещи, а техниката няма да работи по план. Това не е повод за паника, тъй като неразборията приключва още в понеделник (16-ти април), когато движението на Меркурий се нормализира. Тогава ни чака Новолуние в Овен, чиито сили ще събудят просвещението и новостта. Това е моментът, в който проявяваме творчеството си в неговия максимум, а Луната ни действа насърчаващо и мотивационно. У нас се буди огнена воля и смелост.

От 17-ти до 24-ти април Венера се намира в Телец, като противостои на Юпитер в Скорпион. Динамиката на красотата и желанието се противопоставя на стабилността и хармонията, а ние осъзнаваме, че нашите удоволствия и фантазии са в противоречие с необходимостите, задълженията и възможностите ни. За осъществяването на някои желания е необходимо време, а ако скочим в дълбокото, то ще пропилеем средства и емоции в нещо, за което не е дошъл подходящият момент.


Венера в Телец образува аспекта на тригона с Плутон в Козирог, което носи навременния подарък на любовта. Парадоксално, но този аспект ни позволява да проявим здрав разум и спокойствие, които да ни накарат да приключим дадени любовни отношения и връзки. Но дори това е положително явление в живота, тъй като мнозина се страхуват да излязат от любовна връзка, в която са били твърде дълго. Новото и непознатото звучат плашещо, но, освободите ли се веднъж, ще разберете, че сте взели най-правилното решение и сами си давате шанс да бъдете щастливи с подходящия човек. Времето не чака.
 

Хороскоп

Още от Astro