Следва

ТенденцииТЕ Пролет/Лято 2018: Спортно-елегантни одежди

Pre-Fall 2018: The Row

Луксозните материали и безупречната изработка

Runway преди 5 години

Безкомпромисната естетика на Мери Кейт и Ашли Олсън от The Row продължава да ги дърпа нагоре по модната стълбичка. Неподвластни на времето и тенденциите, техните дизайни са ориентирани към зрелия купувач, заинтересован по-скоро от луксозните материали и безупречната изработка, отколкото крещящия външен вид. Това се наблюдава и в последната им междусезонна колекция pre-fall 2018, но и още в маниера й на презентиране.

 

Моделът, който представя всичките 16 визии, е Джорджина Гренвийл. Блондинката изгрява на модната сцена преди повече от 20 години, а в презентацията тя е соанирана семпло. Косите й биват свободно пуснати, тенът е чист и без макиаж, а обработка на кадрите сякаш липсва.

 

В ролята на акценти, но поднесении по елегантен и изискан начин, влизат изкусната крокодилска чанта, релаксираните костюми и палтата. Познавайки отлично тежестта на добрия костюм в настоящата модна година, наблягането на бранда именно в тази посока съвсем не ни изненадва, а и следва да признаем, резултатът впечатлява>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.