Следва

Get Ready! H&M обяви тазгодишната си голяма колаборация

ТенденцииТЕ Пролет/Лято 2018: Спортно-елегантни одежди

Шик и леко кич...

All fashion преди 6 години

Спортният и уличният стил продължават да обхващат нови територии. От ежедневието те се прехвърлят постепенно към модния подиум, а вече превземат и модните къщи от ранга на Valentino. Целта им е да интерпретират спорта във висшата мода по един разчупен и пленителен начин. А за нас единственият вариант да се потопим изцяло в спорта е да съчетаем фитнес с елегантното облекло, а резултатът да е шик, леко кич изображение.

Balenciaga

Marc Jacobs

Marc Jacobs

Примери за този сезон трябва да се взимат от марки като Versace и Louis Vuitton, които съчетават материи като коприна и кадифе, както обувки и аксесоари в колаборация с олимпийските игри и спортни костюми.

Versace

Versace

Louis Vuitton

Непринудената версия, в която комбинацията от класика и спорт не е толкова забележима, може да се види при ревюта на Lacoste, което от историческа гледна точка се превърна в първата марка, обединяваща тези противоположни страни в своята ДНК.

Lacoste

Най-авангардната алтернатива се наблюдава в шоуто на колекцията на Риана за Puma, където традиционните спортни топове са направени по класическите ризи и учебни униформи.

Fenty 

Fenty

Ние определено сме заслепени и очаровани от прочита на спортно-елегантното в ТенденииТе за Пролет/Лято 2018.

Topshop

Topshop

Public School

Public School

More All fashion