Следва

Индия, Индия

The afetermath: Бела и The Weeknd пак са заедно!

Където е текло, пак ще тече...

Celebrities преди 6 години

Харесваме я тази реплика за старт на седмицата, понеделника... абе, изобщо за всичко!

Новината: Бела Хадид и The Weeknd са отново заедно! Ама такова, като двойка заедно, че дори и са били забелязани страстно да се натискат по време на едно от партитата на фестивала Coachella.

Явно след като Селена Гомес му би шута, а той пусна скандално драматичното EP - My Dear Melancholy, Абел е решил да се върне при бившата, или според мнозина - любовта на живота му, Бела Хадид.

За момента не е ясно кога точно певецът и моделът са показали близостта си: дали е било преди The Weeknd да се разплаче на сцената по време на изпълнението си на Call Out My Name /която се говори, че е писана за Гомес/ или след това.

Абе, с две думи: Сагата продължава, ще видим какво още ще се случи!

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 2 дни

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.