Следва

Another One: Supreme + Lacoste ПАК с колаборация?

Posh Spice, Шакил О'Нийл & Reebok: Какво, защо и как?

Да, това НАИСТИНА се случва...

All fashion преди 5 години

Какво дели и какво свързва госпожа Бекъм и легендата Шакил О'Нийл?

Делят ги 53см в ръста и стотина килограма в теглото, разбира се, в полза на Шакил. А какво ги свързва?

Ако случайно не следвате Бекс в Instagram, то най-вероятно сте изпуснали да се позабавлявате със сесията, илюстрираща най-новото начинание в модното CV на Posh Spice, а именно колаборацията й със спортния гигант Reebok. Освен Виктория и част от това, което ни предстои да видим като продукт от общата работа на дизайнерите, на снимките виждаме още един спортен гигант...или да кажем направо beast? Баскетболната легенда Шакил О'нийл позира редом до Вики, която се нуждате от дървено трупче, за да вижда поне очите му.

Забавните снимки идват право от Инстаграм профила на дизайнерката. Това, което можем да видим от тях са unisex тишъртите, носени и от великана Шакил, и от крехката Вики. Засега виждаме само две разцветки от фланелките с номер 34, но таим големи надежди за това какво можем да очакваме от необичайния звезден тандем.

Естествено обявяването на такава колаборация не минава без launch парти, а както вече се досещате, специални гости са цялата фамилия Бекъм, както й бременната BFF на Виктория, латино дивата Ева Лонгория.

Кога ще можем да се докоснем до limited edition колаборацията, все още не е ясно, но Бекс ни уверява, че ще разберем директно от самата нея! Stay tuned for more!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.