Следва

Експлозия за сетивата: представянето на новия албум на JEREMY?

„Контраплан” предстaвя два от най-любопитните игрални филми за 2017

"Контраплан" представя...

Movies & TV преди 6 години

На 17 април от 19:00 първото за тази година издание на платформата за ново българско късометражно кино „Контраплан” на „Червената къща“ ще представи два от най-любопитните игрални филми за 2017. Това са „Охлюви” (2017, 25 мин, режисьор: Албена Пунева) и „Срам” (2017, 24 мин, режисьор: Петър Крумов). Водещ на събитието ще бъде Елена Мошолова, а гост: доц. Петя Александрова, Нов български университет, кинокритик.

„Контраплан" съществува от 2016, за да даде още една възможност на авторите на български късометражни филми да се срещнат с разнообразна публика и професионалисти в сферата на киното, да обсъдят своите творби и да получат обратна връзка. Срещите се провеждат като дискусионен клуб: прожекция и дискусия с авторите, водещ и гост професионалист, в която публиката може да се включи. Прожекциите са на български, с английски субтитри, а дискусията е на български. Входът винаги е свободен.

Второто издание на „Контраплан” е на 24 април от 19:00. Очаквайте скоро информация за филмите, които ще представим тогава.

„Контраплан" е финансиран от програма „Култура" на Столична община.


 

More from View Sofia

More Movies & TV