Следва

Mясто за споделяне на проекти, храна и култура: Къде се помещава Nuvola Lavazza?

Виж ме, ако можеш: Леонардо ДиКаприо на Coachella

Now you see me...

Celebrities преди 6 години

Любимият на всички ни Леонардо е известен именно с уменията си да се трансформира от една роля в друга и дори има оскар за тези си качества. Стахотен актьор, признаваме му, но явно преобразяването му важи само на големия екран.

ДиКаприо се опита да мине инкогнито на неоновото парти на Coachella, ясно е, че щом пишем тази статия, опитът му е бил напълно неуспешен.

43-годишният актьор е забелязан с новата си 20-годишна приятелка Камила Морон, доведената дъщеря на Ал Пачино, Леонардо е бил под прикритието на добре познатия си сив суетшърт /неведнъж използван за дегизировка/ и нелепи неонови очила. За огромна всеобща изненада, не само е бил забелязан, но и сниман. Well done, Leonardo.

#catchmeseemeifyoucan

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.