Следва

Стил урок на седмицата: The Blazer

MUST HAVE на чантите на Лято 2018-та

Като започнем да говорим за тенденции, не може да се спрем на едни и всичко да приключи там.

All fashion преди 6 години

Разказахме ви за must have обувките, а днес си говорим за Тяхно Величество - Чантите. Летните тенденции при тях са всякакви, но само не скучни>>>

1. The See-Through Bag

От началото на 2000-та години, че дори до сега, PVC чантите се връщат. Говорихме за тях в стил урока свързан с полимерното пластмасово чудо повлияло модата. Осъществявайки перфектния летен аксесоар, за плаж или стрийт стайл, чантите с прозрачен характер позволяват да се вижда всичко, което е вътре. Трансперантната игра ще помогне всяка една визията да бъде забелязана. Ако се чудите къде ги има, погледнете в шопинг листата свързана с PVC-то.

2. The Beaded Bag

Лятото изисква игриво отношение към аксесоарите. Такъв е и случаят с чантичките от мъниста. Независимо дали са изработени от перли, иридесцентна или многоцветни маниста те са абсолютен хит.

3. The Net Bag

Плетените мрежести торби колкото и асоциативно да водят към носенето на свежи плодове, френски багет или риба в тях, благодарение на инфлуенсерите, защото всички ги носят, стават една от основните тенденции за миналото, но и за това лятото. Забавната част е тяхното намиране, някъде по домашните мазета останали от баба/мама, из интернет за т.н. смешни пари или пък в луксозните бутици. 

4. The Belt Bag

Някои от влиятелните модни къщи решиха, че е точно време чантите-колан или известни като fanny pack да се върнат пак на модната сцена. Скролването в Instagram няма как да мине без да забележим поне няколко такива, съчетани в перфектни аутфити на блогъри и модни фанатици. Разбира се, че всички ги носят, а защо не и ние? Намираме ги, слагаме ги и помощ, защото с жестоките летни кадри печелим безброй харесваня в социалните мрежи.

5. The Hoop Handle

Манията по Chloe чантите преминава от миналия в този сезон. Чантите с дръжки във форма на кръгли халки пак са водещи на листите за модни аксесоари. Малки или големи, метални или пластмасови, избираме сами!

6. The Basket Bag

За кошниците говорехме много - всички ги носят, намираме ги във всички шопинг листи. Не е тайна, че това лято ще ги гледаме навсякъде, аранжирани във различни по стил визии и естетики.

7. The Logo Bag

Тъй като лого манията зашемети от известните до инфлуенсерите, особено тази на Фенди, няма как да не се превърне и в лятна тенденция при чантите. Избираме бранд, избираме принт и сме готови за перфектни Instagram снимки.

More All fashion