Следва

Bridal Spring 2019: Vera Wang

Стил урок на седмицата: The Blazer

All time fave 

All fashion преди 6 години

Топло ни е, студено ни е. После пак ни е топло, а после пак студено... После за кратко вали, колкото да ни развали косите, а след това ярко слънце, за да ни накъдри краищата. Същинска идилия.  И така постоянно, от самото начало до съвсем самия край на пролетта. Свиква се, де, до 20-тата ни годишнина все някак сме го приели. 

Тези аномалии в климата обикновено са обвързани с подходящите аутфити за справяне с топлите и студени вълни, или по-точно връхните дрехи, които ни съдействат на драго сърце. Подхванахме темата за тях още миналата седмица, визирайки дънковото яке като една от най-видните наметки за настоящия сезон. Днес обръщаме внимание на блейзера и неговия прочит в тенденциите за Пролет/Лято 2018. 

Хвърлихме му око още по време на ревютата за SS18, като сред най-фаворитните ни модели са Marc Jacobs, заради оувърсайзд кройката и ярките цветове, широките рамене и детайлите на Tom Ford и разпучената визия при представянето на изчистен черен блейзер на Helmut Lang.

Marc Jacobs

Tom Ford

 Helmut Lang

Наблюдаваме влиянието му и в уличната мода , и различните интерпретации при съчетаване в най-различен стил. От строго официална визия, през спортно-елегантно излъчване до семпла, неглиже алтернатива. Всичко в кадрите долу >>

 

More All fashion