Следва

Искаш собствено Кафене Мечта? Имаш го!

R.I.P Барбара Буш

Farewell...

Celebrities преди 6 години

Бившата Първа на САЩ си отиде от този свят на 92-годишна възраст.

Смъртта на съпругата на 41-ия американски президент Джордж Буш и майка на 43-ия президент на САЩ Джордж Буш бе обявена в социалните мрежи.

"Бившата първа дама на Съединените американски щати и непоколебимият защитник на семейните ценности, Барбара Пиърс Буш почина във вторник, 17 април 2018 г., на 92 години. Бракът й с Джордж Хърбърт Уокър Буш трая близо 73 години през които тя роди шест деца, сдоби се с 17 внука и 7 пра-внука", гласи официално изявление.

Известно е, че по-рано тази седмица г-жа Буш реши да се откаже от допълнителното медицинско лечение след поредица от посещения в болница. Официалният говорител така и не призна естеството на здравословни проблеми на бившата Първа, но тя отдавна получаваше лечение за състояние на щитовидната жлеза, известно като болестта на Грейвс.

Съболезнования към семейството на Барбара Буш изрази и настоящият президент на САЩ Доналд Тръмп и неговата съпруга Мелания, както и бившия държавен глава Барак Обама.

"Като съпруга, майка, баба, бившата първа дама г-жа Буш бе защитник на американското семейство ... Тя ще се помни дълго за своята преданост към страната и семейството. Тя служи добре!", казват в официално изявление господин и госпожа Тръмп.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.