Следва

Играй и спечели: "Изкушението да бъдеш щастлив"

Somersby explosion: 10-те наЙ-свежи на седмицата

This is how what we DO

All About Life преди 5 години

TIME TO EXPLODE. Пролетно. Свежо. В розово. С вкус на диня и наближаващо лято. Покачват се градусите, а с тях и жаждата за приключения и забавления. Това е сезонът, в който искаме от всичко и по много. Живее ни се на пълни обороти. Бързаме да сложим розовите очила още сега – с новата поредица топ 10 на най-свежите неща и събития на седмицата. Ready, steady, go!

Ready. Steady. Go!

1. Tiptoe Through the Tulips

Розови лалета за разкош. На бюрото, на масата, до спалнята и дори в банята. За свежест и спонатнни усмивки.

2. "Проектът Флорида"

Кино в делничната вечер. Ама не в мола. На уединено, "Влайкова", например. А защо не и самостоятелно. На последния ред, с пуканки и бутилка Somersby Диня за настроение. Повече за филма: тук!

3. Разпятие в розово а.k.a костюм в розово

Ярък и секси, готов да разтопи не едно мъжко сърце. Задължителен за гардероба на ВСЯКО момиче. А точно този от кадрите е тук и тук!

4. Watermelon in a Bottle


Опитахте ли новия Somersby? Да, с вкус на диня. Искрящ и лек като летен флирт. Още с първата глътка мислите отплуват в посока море и още нещо.

5. На лов за нови дрехи

Отново не в мола. Ни битака. Но не в Малашевци, а в Caché. Шик в най-чиста форма – само на 28 и 29 април. 

6.  My, my, my, Delilah

Не, не става въпрос за песента на Том Джоунс, а за самата певица Delilah, която по нищо не му отстъпва. От плът и кръв на концерт у нас. В Sofia Live на 28 април. 

7. А една лекция по дизайн?

Деян Суджич – директор на Design Museum London споделя опит този петък,  27 aприл, от 19.00, в Generator. Ще пишем неизвинени.

8. Red Room

След дизайна сме на парти. В червената гама с две огнени жени зад пулта – Пламена Гиргинова-Паци и Анна-Мария с музика от други измерения. Мястото е Tell me bar,  стартов час – 22.30.

9. Неделен пикник

В парка, в планината, на Панчарево или просто в близката градинка. Постиламе одеялце, вадим сандвич, малка джобна колонка, по едно Somersby Диня и събираме слънце за плажа.

10. This is how we do

И като казахме диня, ето една песен, напълно подходяща за тон на седмицата. На Кейти Пери, не е нова, но пък не остарява. Линкът е ей там долу >>

Пускаме си я на 1, хайде заедно: 3, 2, 1...

 

More All About Life