Следва

Patrick Topping от Hot Creations в YALTA CLUB тази събота

Рита Ора идва в България

Ние още се свестяваме...

Music преди 6 години

... от малката паник атака, която получихме, прочитайки, че Рита Ора ще стъпи на родна почва.

Факт е! Истина е! ТЯ ИДВА! Ще пее на MTV PRESENTS VARNA BEACH.

Успехът на дебютното шоу през 2017 г. продължава, след като община Варна потвърди, че MTV Presents Varna Beach ще се проведе във Варна на 12-ти август 2018г., неделя.

MTV Presents Varna Beach е фестивал в разгара на лятото, който съчетава изпълнения на живо на международни артисти със слънчевите лъчи и топлите пясъци на красивия южен плаж в град Варна. Основните акценти от събитието ще се излъчват по MTV във Великобритания, както и по цял свят чрез MTV Live от септември 2018 г., когато фестивалният сезон наближава своя край.

Световната звезда РИТА ОРА е първият хедлайнер с потвърдено участие във Varna Beach 2018. Успехът на дебютното шоу през 2017 г. продължава, след като община Варна потвърди, че MTV Presents Varna Beach ще се проведе във Варна на 12-ти август 2018г., неделя.

Всички концерти от турнето на Рита Ора в Европа вече са разпродадени. Тя е много търсена не само на сцената, но също и на големия екран, след като изигра поддържаща роля във филмовата поредица „Петдесет нюанса“. Певицата записа и музиката за „Петдесет нюанса освободени“ в дует с международната звезда Лиъм Пейн. Рита е работила съвместно със световни артисти като Avicii, Calvin Harris, DJ Fresh, Wiz Khalifa, Charlie XCX, Sigma, Chris Brown и Iggy Azalea. А последната й зашеметяваща изява е преди няколко дни на прочутия фестивал Coachella в Калифорния.

Любопитното е, билетите за ранна продажба са на цена от само 20 ЕВРО и могат да бъдат закупени от страницата www.MTVvarnabeach.com. Стартът на продажбата е другият петък, 27-ми април още от 10:00 ч.

More Music