Следва

Всички носят: Plastic

It's Official: No-Bra-то e ВСИ–ЧКО, ама как го направим с вкус!

Free the nipple...
 

All fashion преди 5 години

Без сутиен, без проблем! Откакто преоткрихме свободата да ходим без сутиен, нищо не е същото! Повтаряме - нищо не е същото!

С две ръце и два крака подкрепяме напълно Кендал Дженър, която преди време категорично защити факта, че зърната й надничат през ултра модерния й аутфит. It girls като Бела и Джиджи Хадид, инфлуенсъри, модели и прочие, също не показват никакви резерви, когато става дума за no-bra-то, тогава защо да го правим и ние.

Не ГО носим по две простички причини: 1 - по-удобно е без него и 2 - пречи стилистично на визията ни. Факт е, обаче, че липсата му предизвиква истински ШОК!

Разкриваме ви малката тайна: Има и наистина tastefull начин, по който да pull off визията си без сутиен. Знаем, че си е трудна задача, НООО... може да бъде постигнато. А пък си имаме и една рокля от намаленията на Zara, която направо плаче да бъде носена дибидюс...

Независимо дали става дума за по-впит дизайн, за овърсайз пуловер или за ефирни материи, обръщаме внимание на най-добрите начини да оформите вашата no-bra визия:

Ефирност
Следващият път, когато сложите блуза от ефирна материя, зарежете сутиена, буквално. Без него е по-добре, и визуално, и откъм удобство.

Nude рокля/По-впит дизайн
Тук си говорим за това, как няма да има излишни презрамки на показ или пък бельото да прищипва иначе несъществуващите ни пухкавини, защото всички знаем как само една nude рокля умее да подчертае това, което го няма.

Summertime sadness
Идва лято, слънцето ще гали раменете... замислете се само - колко би било хубаво да облечете любимата си слънчева рокля без сутиен - отново говорим за удобство и комфорт! А и наистина не изглежда толкова зле, колкото си мислите!

Твърда нежност
По-твърдите материали като по-структурираната коприна ще ви накарат да се почувствате добре покрити и подкрепени - особено с такъв стил на обличане.

All or Nothing
Ако топът ви е прозрачен, защо да не доведете нещата до the next level и оставите сутиена у дома.

Зад кулисите
Ако не искате околните да разберат, че гърдите ви са пуснати на свобода, то заложете на по-широк потник от нежна материя, който лежерно да обгърне силуета. Всъщност движението на тъканта ще отклони вниманието от липсата на бельо.


 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.