You love me & you know it: Наум Шопов

You love me & you know it: Наум Шопов

Н.Ш.

Той казва, че в повечето случаи предпочита да разчита на себе си и винаги има поне едно нещо наум, с което да се предпази или да се справи с конкретна ситуация. И, въпреки че е съвсем млад и в разцвета на силите си, вече е разбрал, че е късметлия и не го крие. Признава, че много му върви и нещата често му се нареждат както му се иска, без да си прави труда да ги менажира. Факт, който забелязахме и ние, когато видяхме късметчето, сгушило се до чашката му ароматно кафе, поднесено в меката на азиатската кухня в София - SАSА.

Упорит, деен и дишащ с все сили и желание за работа и живот, той е пристоен внук на дядо си Наум, достоен син на баща си Христо и очарователна рожба на майка си Мариана. Наум Шопов непреклонно и амбициозно върви по пътя, който сам е избрал. И определено предпочита да се диференцира от гореспоменатите си талантливи роднини, защото е убеден, че нищо в този живот не идва даром.

Наследникът на звездите от родното кино и театър засега е поел не по актьорското авеню, макар че можем да го гледаме от вторник до петък до края на месец май, от 8 по Нова, в напрегнатия сериал на медицинска тематика “Откраднат живот”.  Наум си наумява и взима решение, с което колкото изненадва, толкова и успокоява душите на артистичното си семейство.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.