Patrick Topping от Hot Creations в YALTA CLUB тази събота

На 21 април (събота), YALTA CLUB посреща един от най-актуалните диджеи на денс сцената, Patrick Topping. Артистът на новаторския, независим лейбъл Hot Creations ще представи удължен сет в Room 1, а вечерта ще открие един от резидентите на клуба, DIASS.

За много кратко време Patrick Topping се превърна в едно от топ имената на световната сцена. Като част от новото покеление продуценти, той е един от пионерите на изгряващите артисти, което е отразено в класиране му на 11-то място в топ 100 DJ's на Resident Advisor през 2016 и на 15-то място в класацията на списание Mixmag.

Кариерта му на диджей започва, когато основава собствените си клубни вечери Motion, където свири заедно с основополагащи имена като Solomun, Tale Of Us и Sven Vath. От тогава до днес, 28 годишния британец събира изчерпателно портфолио с разтърстващи релийзи. До момента, той си е осигурил 11 първи позиции в класациите на Beatport за парчета като Be Sharp Say Nowt, Get Beasty, Forget и Voicemail, което е колаборация с Green Velvet.

Многобройните постижения на Topping включват и две награди на DJ Awards, за „най-добър дебют“ и „трак на сезона“ за хита му Forget, както и наградата на DJ Mag за същото парче.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.