Следва

Bridal Spring 2019-та: Reem Acra

Всички носят: Plastic

Life in Plastic it's Fantastic...

All fashion преди 6 години


Chanel Пролет/Лято 2018-та


Balmain Пролет/Лято 2018-та


Burberry Пролет/Лято 2018-та

Прозрачните материи и PVC-то в частност обхващат голям дял от тенденциите за настоящия пролетно-есенен сезон. Необятната тема често става тема на разговор - подхващаме я като основна тенденция, стил урок, дискусия “Да или Не”, а днес вече и като особено нашумяло стрийт течение.

Благодарение на добрите примери по иначе пипкавата тематика от страна на Chanel, Balmain, Burberry, а и още други, усвояването на материята в ежедневния гардероб под формата на total look или само като акцент, не изглежда толкова голямо предизвикателство. Днес обаче не се съсредоточаваме върху това кое как се носи, възможностите за интерпретации очевидно са големи, а правила трудно може да се каже, че съществуват.

Спокойно можем да кажем, че тенденцията повече от удобно се е настанила сред гардеробите на стрийт стайл елита и явно скоро няма да напусне. Елементите, разбира се, биват всякакви - редовно срещаните тренчове, усилено коментираната чанта на Celine, шапките за дъжд на Chanel, разпознваемите боти на Balmain, както и много други прочити на хай стрийт брандове, които заслужават поне по един поглед. Тези, а и всички останали любопитни примери , разглеждаме тук>>

















































More All fashion