Следва

Fast Fashion: Вилияна Карушкова

It shopping list: The Iconinc White Tee

Always & Forever...

Shopping преди 6 години

Историята на бялата тениска датира от 19-ти век, а първоначалната й употреба била под формата на бельо, главно насоченo за мъжете. След дълги години история и изменения, днес тя е essential за всеки гардероб, независимо мъжки или дамски, под най-различни алтернативи, като най-често срещаните са лого и принт моделите.

Днес бялата тениска е онази вещ, която спасява мнoзина от истерия в 7.30 сутринта. Онзи екзистенциален елемент в гардероба, който неведнъж e идвал на помощ when we wonder what to wear. Напълно непретенциозната кройка, дизайн и цвят позволяват да бъде съчетана с почти абсолютно всичко, като обещава крайният резултат отново да бъде в крак с тенденциите.

Вариациите на white t-shirts по магазините са безкрайни и не спират да се размножават във всевъзможни аспекти, а ние просто не смогваме нито да си нахаресаме, нито да си накупим. Хвърляме око на  заклачливите лога, като на голяма част от тях relate-ваме стабилно, обожаваме принтовете, които дори успяват да ни оправят настроението.

Най-най-най-любимите ни модели, актуални в момента, в галерията горе >>>

More Shopping