Следва

Да или Не: Деловият шик на Меган?

Dibla 2018: DESIGN>PEOPLE

Ежегоден форум за представяне на материали, технологии и нововъведения в областта на интериорния дизайн...

All About Life преди 6 години

Трета поредна година една от най-значимите инициативи на националната платформа за интериорен дизайн „Дибла“ - „Дизайнът е повече от хората“, даде възможност на 100-те най - успешни и изявени интериорни дизайнери в страната да се срещнат с едни от най-утвърдените и доказали се на пазара фирми, за да отбележат заедно постиженията на гилдията, да споделят информация за най-актуалните новости и тенденции в сферата на интериорния бранш и да се насладят на луксозното издание „Най-доброто от интериорния дизайн за 2017 г.“. От 30 март до 1 април 2018 г. екипът на „Дибла“ по традиция посрещна едни от най-талантливите дизайнери и представители на най-успешните фирми в столицата на културата – град Пловдив.



Още със самото откриване на DESIGN>PEOPLE по време на официалната вечеря екипът на „Дибла“ обърна специално внимание на най-новите продукти на платформата, създадени, за да подобрят качеството и ефективността на работата на гилдията. Такъв именно продукт е „Дибла Селекция“ - система за онлайн и директна търговия, предлагаща уникална възможност за поръчки при стандартизирани фиксирани условия с единни КСС-та, разнообразна гама от продукти и марки, взаимноизгодни финансови условия и сигурност.



Дългоочакваното трето издание на луксозния годишен каталог „Най-доброто от интериорния дизайн за 2017“, бе другият важен акцент на вечерта. Каталогът отразява и дава заслуженото внимание на високите достижения на родните дизайнери в областта на интериорното проектиране.


Вторият ден от форума бе насочен към запознаването на участниците с полезна и актуална информация, представена от фирмите партньори. Дизайнерите получиха уникалната конкурентна възможност първи да се запознаят с ключовите предимства и възможности на изделия, които могат да вложат в бъдещите си проекти, на фирмите „Естета Интериори“, „Джия“, „Дием“, „Икор“, „Манифлекс“, „Оргахим“, „Паркетен стил“, „Призма“, „Пи Ес България Лукс“, „Салекс“, „СКВ“, „Шнайдер Електрир“, „Мапей“, „Ники“ и „Парадайз Пергостайл“.



Вдъхновени от успеха на събитието, екипът на националната платформа „Дибла“ ще продължи да подобрява възможностите за развитие на интериорния дизайн в страната и на комуникацията между професионалистите от дизайнерската гилдия.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.