Следва

Даниела Арнаут – Викни ми го Джъстин see on the dancefloor

Новите атакуват

Те са млади, но вече са звезди, талантливи са, безумно богати и желана компания на всеки. Присъстват на всяко...

Лица преди 14 години

Те са млади, но вече са звезди, талантливи са, безумно богати и желана компания на всеки. Присъстват на всяко парти, по страниците на списанията и клюкарските вестници, имената им са спрягани в много скандали, а хората най-често любопитстват за личния им живот и банковите им сметки.

И не само. След като стана ясно, че тийнейджърите са новите диктатори в модата, непременно интересът към тази възраст и по точно представителите й, предизвиква търсенето на новите икони и примери за подражание сред младото общество.

Всички под 25 и с няколко популярни роли сред тийнейджърите се смятат за потенциални примери за подръжание. Ето и имената им и малко информация за всеки поотделно. А ние сме непрекъснато нащрек за техните изяви.



Кристен Стюарт (Kristen Stewart), 19 Април 1990 година, Лос Анжелис, Калифорния
Кристен е открита за киното доста млада. Една от първите й роли е тази на Сара във филма от 2002 година „Паник Стая”. След тази роля започват сериозните предложения. До момента тя е участвала в над 24 пълнометражни скъпи продукции, сериали и т.н. Сред най-известните й филми и роли са тази на Мади в „Хвани Хлапето”, на Софи в „Телепорт”, на Трейси в „Сред дивата природа”. Освен с тези филми Кристен става популярна и с главната си роля, Джес, в трилъра „Вестоносците”, както и с ролята си на Бела в „Здрач”.



Робърт Патисън (Robert Pattison), 16 Май, 1986 година, Лондон, Англия
Кариерата на младока започва много рано, но не като актьор, а като модел. Още на 12-годишна възраст той се снима в реклами и има наистина много успешна кариера, въпреки че тя трае само четири години. По-късно започва да се занимава с театър като играе в нискобюджетни постановки. Не след дълго се снима и във филми и, въпреки липсата на опит, получава добри и желани роли - Седрик Дигъри в „ Хари Потър и Огнения бокал”, Салвадор Дали в „Little Ashes”, Едуарт Калън в „Здрач”.



Тейлър Лаутнър (Taylor Lautner), 11 Февруари, 1992 година, Гранд Рапидс, Мичигън.
Въпреки крехката си възраст, има сериозен опит в актьорската, с роли в над 15 продукции, най-вече телевизионни сериали. Всъщност ролята на Джейкъб от филма „Здрач” е най-големият му успех.



Даниел Радклиф (Daniel Radcliffe), 23 Юли, Лондон, Англия.
Къде без него!
След Хари Потър, нищо друго не е толкова важно. Но Даниел има и още добри роли, като тази на Дейвид Копърфийлд във филма „Дейвид Копърфийлд”, участва и в „Шивачът от Панама”, както и в Бродуейската пиеса „Equus”, в която играе съвсем гол. Освен в тези няколко филма, Даниел играе себе си в над 80 телевизионни продукции, филми и сериали.



Ема Уотсън (Emma Watson), 15 Април, 1990, Париж, Франция
Струва ни се, че Ема е участвала само във филмите за „Хари Потър”, както и в сериала "Балетни пантофки", но това не пречи да е една от най-известните млади актриси в момента. Въпросът е дали е известна с актьорската си игра или с това, че се превърна в модна икона на новото поколение. Нормално, все пак Карл Лагерфелд я консултира за стила й. Но определено я харесваме заради онази ретро аристократична осанка и заради участието й в рекламната кампания на Burberry.



Майли Сайръс (Miley Cyrus), 23 Ноември, 1992 година в град Франклин, щата Тенеси, САЩ.
Освен, че е актриса, певица, пише текстове и поработва като модел, Майли се занимава с още куп други неща. Става супер известна в Америка, а отскоро и в България, благодарение на „Хана Монтана”.

 

Ед Уестуик (Ed Westwick), 27 юни, 1987 година, Англия
Американския сериал "Клюкарката" („Gossip Girl”) се превърна в машина за звезди. Ед е поредната. Освен това, има и музикални умения, участва в музикална банда, която не е много популярна нито у нас, нито в Америка.

 

Лейтън Меестер (Leighton Meester), 9 април, 1986 година, на остров Марко, Флорида, САЩ
Актрисата е много известна в Америка като участва предимно в американски сериали. Най-известна е от сериала „Клюкарката”.



Блейк Ливли (Blake Lively), родена на 25 Август, 1987 година в Калифорния, САЩ
Много е популярен заради това, че е типичен пример за американска гимназистка. Известна е предимно с ролите си в тийн филми и сериали, а в България е популярна с ролята си на Моника във филма „Приети” и с участието си в сериала „Клюкарката”, разбира се.



Зак Ефрон (Zac Efron) Зак Ефрон е роден на 18 октомври, Калифорния, САЩ. Интересното е, че Зак е участвал в много филми с разнообразни жанрове като повечето му роли са главни, особено в тийнейджърски комедии. Най-популярен е у нас с участието му във филмите „Отново на 17”, „Гимназиален мюзикъл” (първа, втора и трета част), „Лак за коса” и в сериала „От местопрестъплението: Маями”.



Ванеса Хъджинс (Vanessa Hudgens)
Родена е на 14 Декември, 1988 година в Калифорния, САЩ. И тя е актриса, която предпочита участието си в сериали, най-малкото защото това е пътя към голямата слава. За съжаление в България не е позната много, освен с участието си в „Гимназиален мюзикъл”(има главна роля и в трите епизода на филма).

Разбира се, те не се изчерпват с този списък. Ние продължаваме да следим тяхното развитие и винаги сме отворени за нови попълнения.

 

More Лица