Bridal Spring 2019-та: Viktor&Rolf

Имайки предвид, че Viktor & Rolf е нишов бранд...

...съсредоточен изцяло върху кутюра като вид изкуство, не би било трудно да се досетим, че тази особена и неразбрана от всеки естетика ще бъде пренесена и в сватбената им колекция. Обичаят обаче бива нарушен и за Пролет 2019-та холандското дуо поема по-различна посока и представя колекция, която би се харесала на много по-широк спектър клиенти, отколкото която и да е друга.

Стилистичните препратки биват всеобхватни, всеки един от дизайните е различен от предишния, но въпреки това безпогрешната кореспонденция в целия line up е налице. Тук са минималистичните силуети без много излишни декорации; красиво скулптурираният гащеризон; интригуващите въображението 60-тарски минита, внасящи глътка свежест. Подписът на холандците, а именно артистичните срязвания по обемния тюл, присъства с категоричност в колекцията. Наблюдаваме още един забележителен акцент, заимстван от колекцията висша мода Пролет 2018-та - преувеличените изкусни сатенени лилии, използвани винаги заедно и по много.

Друг детайл, който кара колекцията да бъде запомнена във времето е интересният подход към нейното стилизиране. Вместо липса на аксесоари, тук има изобилие на такива и то доста смело подбрани - кристални декорации за глава; гигантски флорални корони; ръкавици с апликации; фини прозрачни чорапки, както и тюлени маски, придаващи нова визия на стандартната воалетка>>
 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia