Следва

It's Bandana Time

Street style вдъхновения: Coachella

It's fashion time!

Street Style преди 6 години

Интернациоанално признатият фестивал Коачела отвори врати миналия уикенд за 19-та поредна година в Калифорния. Освен като сборна точка за едни от най-известните музиканти през годините, фестивалът се слави и с разпознаваемия стил на присъстващите. Бохо-шик в изобилие: миниатюрни дължини на топовете, шортите и полите: ресни, ботуши и евтини бижута - това са основните, а да не кажем и единствените отправни стайлинг точки на почти всички фестивал ентусиасти.

Подбираме стрийт стайл кадри от първата част на събитието, за да предложим любопитен поглед върху избраната стилистика. Независимо обаче дали става въпрос за знаменистости, или модни инфлуенсъри, факт е, че трудно бихме различили която и да е от визиите. Досущ еднакви, с подчертана липса на въображение и все пак с намесата на няколко добри, но недостатъчни примера, илюстрираме комерсиализираната и докрай изтъркана фестивална естетика в кадрите тук >>

 

А втората порция от предстоящия уикенд, очаквайте следващата седмица!

More Street Style

The Best Street Style: Седмица на мъжката мода в Милано Пролет/Лято 2025

Street Style преди 4 седмици

Това е сезонът на класното мъжко облекло, изобилстващ от велики попадения от улиците на Милано, докато там течаха буквално допреди часове ревютата мъжка мода Пролет/Лято 2025 на най-големите италиански дизайнери.  

Скандинавките са друго нещо! Тоалетите им само за седмица

Street Style преди 2 месеца

Седмица след седмица нашият стилов радар сканира всеки моден момент – от червения килим до откровени домашни снимки, вкл на най-стилните звезди в скандинавския регион. Следват „най-добре облечените“ от последната седмица.