Следва

IKEA: Perfect Imperfection

Ето я: Ела Клуни в целия й блясък

Най-сетне...

Celebrities преди 6 години

Папараците все пак го направиха! Нащракаха невръстната дъщеря на Джордж и Амал Клуни и вече всички фенове се радват на първите снимки на госпожица Ела.

Преди време звездното семейство изригна срещу опити на фотографи да уловят лицата на първородните им наследници, но очевидно това не спира хората зад обектива да се борят за пикантни кадри.

Папараци изненадаха Амал пред дома на семейството в Ню Йорк. Очевидно е, че красивата адвокатка няма как да скрие 10-месечната си щерка и личицето й вече е viral, както се казва.

Въпреки че Джордж и съпругата му категорично отказва да покажат близнаците на света, двойката не спира да говори за отрочетата си: "Ела е много грациозна. Има големи красиви очи и като цяло повече прилича на Амал", твърди гордият татко за дъщеря си.





След като първите кадри на малката Ела вече са факт, почитателите, разбира се, не се сдържаха и моментално започнаха дебат: На кого повече прилича тя - на Амал или на Джордж? Вие как смятате? Отговорите в анкетата долу>>>




Анкета

На кого повече прилича Ела Клуни?

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 1 ден

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 21 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.