Следва

Истории от живота: Барбара Буш, The Fisrt Lady and Beyond

Бременна ли е пак Ирина?

Бебе #2 ?!?!?

Celebrities преди 6 години

Една от най-предпазливите звездни двойки - Брадли Купър и Ирина Шейк, все още не може да се скрие от папараците. Вчера фотографи уловиха 32-годишния супермодел и 43-годишния актьор на излизане от любимия им ресторант в Малибу.


Тя в лежерна sweater рокля и без грим, а той по мастилен тишърт и яке в същия тон. Влюбени. Държащи се за ръце.

По-любопитното обаче е, че всъщност Шейк има този специфичен нежен и подпухнал вид на прясно бременна жена, а имайки предвид всички слухове около това, че двойката работи за втори наследник, защо не бебе номер 2 вече да е факт.

Припомняме, че съвсем наскоро Ирина и Брадли бяха забелязани да излизат от известна клиника за планиране и проследяване на бременност.


Ирина Шейк дари Брадли Купър с първородна дъщеря Лия де Сен Шейк Купър през март миналата година. А всички помним по колко симпатичен и изненадващ начин моделката обяви, че е бременна за първи път.


More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.