Следва

Carrusel Club: Night Circus

Даниел Крейг ще става ТАТКО

Абсолютната изненада...

Celebrities преди 5 години

48-годишният екранен Джеймс Бонд - Даниел Крейг, ще става татко.

"Съвсем скоро вече ще започне да ми личи. С Даниел сме много щастливи, че ще си имаме малко човече. Вече нямаме търпение да се срещнем с него или нея", призна любимата на актьора Рейчъл Уайз.

Това ще е второ дете и за актьора, и за актрисата: 48-годишната брюнетка вече възпитава 11-годишен син от връзката си с режисьора Дарън Аронофски, а Даниел е баща на 25-годишната Ела, плод на брака му с актрисата Фиона Лаудън.

Крейг и Уайз са заедно от края на 2010-та година, а през лятото на следващата година си казаха и заветното "Да". Двойката е всеизвестна с факта, че върло пази личния живот в тайна и сравнително рядко се появяват заедно на публични места.


More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 1 ден

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.