Седмичен ХОРОСКОП - 23.04 - 29.04

Astro преди 5 години

Понеделник бива повлиян от първата четвърт на Луната в неделя, която ни подтиква да се погрижим за нашите емоционални нужди, особено в собствения ни дом. Така седмицата започва с откритост, наслаждение на настоящия момент, но и стремеж към подобрение на нещата, които все още не са добили желания статут за нас.
Когато третираме себе си и останалите по такъв начин, който подхранва духа, то ние откриваме ключа към усъвършенстването и пречистването на нашата емоционална перспектива.

Венера, покровителката на любовта, магнетизма и привличането, навлиза в Близнаци от 24-ти април и ще остане там до 19-ти май. Това влияние предизвиква необходимост от разнообразие в повече от една форма, а също и към изразяване на чувствата и най-съкровените ни мисли. Но любовните въпроси сега са потопени и в умствени наблюдения. Венера в Близнаци ни дава тласък към трезво размишление, ползотворни разговори и преживявания, които отварят очите ни.
Пролетта събужда усещането за нов живот, но също и за прераждане. Освен да допуснем новото, трябва да вземем от миналото онова, което може да бъде претворено и използвано.

Ако мислите, целите и разговорите преобладават в темата за любовта, то това не е изненадващо. Благодарение на влиянието на Венера любовта ще бъде движеща сила през тези седем дни. И това важи във всяко едно отношение: както в личния ни живот, така и във всяка друга дейност, в която можем да вложим любов, грижа и внимание.
 

Хороскоп

Още от Astro