Следва

Bridal Spring 2019-та: Monique Lhuillier

Trend Report: Oт грозни, по-грозни

Открито казано, грозните обувки, наричани още "кецовете на татко" продължават да си извоюват челни позиции сред случващата се на улицата мода.

All fashion преди 5 години

Непривлекателни и с "грубиянски" силует, въпросната обувка се превърна в абсолютна звезда сред аксесоарите за изминалия есенно-зимен сезон. Отделихме й внимание още тогава в подробен стил урок за това кое, как, защо и по колко, припомняме тук. Побързахме също така да съобщим, че dad shoes продължават да блестят все така ярко и във вече настоящия пролетен сезон, където с още няколко конкретни чифта, чертаят тенденциите на Пролет/Лято 2018-та.

Balenciaga и Louis Vuitton са къщите основоположници на силуета, който, по подразбиране, всички хай стрийт брандове копират. Измежду купищата предложения, основното не може да се пропусне, дори и да се опитваме - невъзможно дебела платформа, ретро силует и "нахално" присъствие. Макар и чувствата ни към един от аксесоарите на момента да не са от най-топлите, следва да признаем, че той лесно влиза в нелоши стилистични комбинации, някои от които разглеждаме в кадрите долу >>

More All fashion