Следва

Катрин РАЖДА!

R.I.P Avicii: От какво си отиде младият DJ?

Farewell...

Celebrities преди 5 години

28-годишният шведски диджей бе намерен мъртъв по време на ваканцията си в Оман.

Представители на семейството на Тим Бърлинг, както е истинското име на музикалния продуцент, официално потвърдиха информацията за смъртта му, като изрично допълниха, че няма да говорят повече пред медии.

"Той бе намерен мъртъв в Маскат. Семейство на Avicii е буквално опустошено от скръб и молят всички да зачетат тяхното право на личен живот в този труден момент. Допълнителна информация около тъжната вест няма да бъде предоставяна", гласи официалното изявление.

През 2016 г. Авичи отказ категорично да коментира здравословните си проблеми и се оттегли от музикалната сцена. Известно стана, че от няколко години DJ е лекуван за остър панкреатит. През 2014 г. лекарите извадиха жлъчката и апендикса.


Слуховете носят, че Avicii е борел сериозни проблеми с алкохола, които са довели до фаталният му край. Една от последните снимки на младия музикант е с коктейл в ръка...

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 4 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.