Следва

Bridal Spring 2019-та: Lela Rose

Bridal Spring 2019-та: Monique Lhuillier

Драматичният силует...

Runway преди 5 години

Класик сред дизайнерите на булчински рокли, американският бранд Monique Lhuillier представя последната си колекция за Пролет 2019-та под еуфорията на предстоящата кралска сватба. А самата дизайнерка споделя: "Ако бях избрана да направя роклята на Мегън, идеята ми за дизайна би имала много допирни точки с това, което виждате тук."

Показание силуети са до един впечатляващи, първите в своята несложност и интелигентен минимализъм, а другите в своята пищност. Вторите обаче по никакъв начин не биха могли да се категоризират като натруфени, съвсем обратното, те впечатляват с обем, но и още с неподвластна на времето премерена елегантност. Дизайните, които уверено биха могли да се предават от поколение на поколение, са очевиден акцент в колекцията, което коренно я различава от предната представена. Миналият сезон дизайнерката се концентрира по-скоро около повлияните от тенденциите модерни и edgy елементи, докато за Пролет 2019-та наблюдаваме завръщане към традициите.

Погледнато в детайли, Monique Lhuillier извежда на преден план красотата на драматичния силует, а декорации от всякакъв вид остават на заден план. Въпросната драма се превежда тук под формата на тромпет поли, както и бални такива в максимален обем...

Цялата колекция в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.