Събраха се! ZiGi vol.2?

Събраха се! ZiGi vol.2?

Вие преценете…

Преди малко повече от месец звездната двойка Джиджи Хадид/Зейн Малик или както феновете им ги наричат накратко ZiGi, официално обявиха раздялата си след повече от две години заедно. Феновете им все още не могат да преживеят раздялата, а по всичко изглежда, че Зейн също. По-рано през април в интервю с Райън Сикрест британският изпълнител споделя, че „се надява да обича Джиджи завинаги“.

Но получи ли Зейн втори шанс? На 18 април любопитните обективи на нюйоркските папараци уловиха британеца по време на среднощно посещение в апартамента на бившата му изгора, а няколко часа по-късно на следващия ден, камерите запаметиха „тръгването“ му от същата локация. Облечен в същия спортен аутфит, Зейн си тръгва от апартамента на Хадид, но какво означава това? Пак ли са заедно? Истинската любов отново ли е на линия?

Тъй като женската склонност да прощаваме и приютяваме отново и отново дори и тези, които не заслужават, въобще не ни е чужда, сме някак си почти сигурни, че точно това е случаят и тук. Ако това не е доказателство, че и топмоделите са напълно безсилни пред обърканите си чувства, не знаем кое е…

А вие какво мислите, is ZiGi back on track?


 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.