Следва

Пипа Мидълтън е бременна!

Събраха се! ZiGi vol.2?

Вие преценете…

Celebrities преди 5 години

Преди малко повече от месец звездната двойка Джиджи Хадид/Зейн Малик или както феновете им ги наричат накратко ZiGi, официално обявиха раздялата си след повече от две години заедно. Феновете им все още не могат да преживеят раздялата, а по всичко изглежда, че Зейн също. По-рано през април в интервю с Райън Сикрест британският изпълнител споделя, че „се надява да обича Джиджи завинаги“.

Но получи ли Зейн втори шанс? На 18 април любопитните обективи на нюйоркските папараци уловиха британеца по време на среднощно посещение в апартамента на бившата му изгора, а няколко часа по-късно на следващия ден, камерите запаметиха „тръгването“ му от същата локация. Облечен в същия спортен аутфит, Зейн си тръгва от апартамента на Хадид, но какво означава това? Пак ли са заедно? Истинската любов отново ли е на линия?

Тъй като женската склонност да прощаваме и приютяваме отново и отново дори и тези, които не заслужават, въобще не ни е чужда, сме някак си почти сигурни, че точно това е случаят и тук. Ако това не е доказателство, че и топмоделите са напълно безсилни пред обърканите си чувства, не знаем кое е…

А вие какво мислите, is ZiGi back on track?


 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.