Bridal Spring 2019-та: Lela Rose

Bridal Spring 2019-та: Lela Rose

"Нашите булки са модерни и независими..."

За сватбения сезон на Пролет 2019-та, Lela Rose представя елегантен, но и същевременно доста релаксиран line up от дизайни. Можем да определим маниера като характерен за американската дизайнерка, защото нейните сватбени рокли винаги успяват да внесат усещане за радост и безгрижие.

Семпли и красиви произведения, по които няма нищо натруфено и излишно, а самата дизайнерка споделя следното: "Нашите булки са модерни и независими. Те със сигурност искат великолепна рокля за своя специален ден, но и не искат да се чувстват сякаш роклята носи тях, а не обратното. Затова и не мога да кажа, че предложенията ми спазват напълно традициите."

Дизайните могат да бъдат разгледани в две посоки: първата на по-официалните силуети и втората на по-романтичните и женствени такива. Първите от изброените се придържат към класическите интерпретации, но се открояват благодарение на изключителните детайли като преувеличени и наподобяващи оригами панделки. Другата посока разкрива сравнително по-романтичната страна на линията - флорални апликации, блясък на правилните места, както и интересен прочит на деколтето.

За разлика от цветовата гама, която включва стандартните оттенъци на бялото, подборът на материи се откроява с оригиналност. Вместо сатенирана коприна с блясък, дизайнерката използва матова такава в меланж с вълна, а наподобяващите жакард текстури сами по себе си идват като акцент с прекрасните си флорални орнаменти.

Цялата колекция в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia