Следва

Тирамису в обедната почивка

Пипа Мидълтън е бременна!

Катрин ще става леля...

Celebrities преди 5 години

Кралското семейство и производните му напоследък се радват на куп щастливи новини. В момента Катрин ражда трето дете на принц Уилям, а през уикенда стана ясно, че сестра й Пипа също ще става майка.


34-годишната по-малка сестра на херцогинята на Кеймбридж е в очакване на първородния си наследник от 42-годишния си любим Джеймс Матюс.

Пипа вече е в 12-та седмица, а всички близки и приятели са уведомени непосредствено след скорошния ултразвук на Мидълтън.

"Тя каза първо на Кейт, после на майка си и баща си, и чак тогава на съпруга си", издава близък до семейството.

Според изчисленият поредното "кралско бебе" трябва да се появи на бял свят през октомври, а Пипа и Джеймс са на върха на щастието.

"Двамата отдавна искаха да имат наследници, но прецениха, че ще е най-добре това да се случи след брака им", допълва още близък.

Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс вдигнаха приказна сватба на 20-ти май миналата година. Романтичната церемония се проведе в Бъркшир, а към олтара сестрата на Кейт отиде пременена в дизайнерска рокля на Giles Deacon.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 5 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.