Следва

Spirit animal

Бутикът на Siriano = Design HEAVEN

Гениалният дизайнер иска да е по-близо до клиентите си…

All fashion преди 5 години

Дизайнерът Крисчън Сириано, добре познат със своето изключително отношение към детайла и зверска педантичност, залага на личното отношение и специалната връзка с клиентите в най-новото си начинание – отварянето на собствен бутик, базиран в Ню Йорк. Концептуалният магазин под името The Curated NYC, ще предлага широка гама от луксозни облекла и аксесоари на ексклузивни цени.

Главният мотив? Вместо определената подредба и ограниченото излагане, които виждаме в големите магазини, в бутика си Крисчън залага на много по-детайлни подбор и презентация, откъдето идва и “curated” в името на концептуалния магазин. Облеклата, обувките и чантите на дизайнера ще бъдат изцяло подредени от самия него, а наред с моделите на Сириано, допълнително ще се презентират и няколко независими бранда (отново подбрани от американския дизайнер).

„Искаме всички клиенти от всички краища на света – независимо от възраст, размер, или мястото, от което идват - да се чувстват комфортно, пазарувайки в този перфектно куриран концептуален магазин, който предлага едни от най-добрите дизайнери в световен мащаб“, обяснява Сириано.

Магазинът се намира на само няколко пресечки от Central Park и се помещава в осеметажна сграда, построена през 20-те и все още носеща усещането за тези златни години. Интериорът е не по-малко впечатляващ от екстериора на сградата – изпълнен със специално подбрани мебели, цветова палитра и произведения на изкуството, магазинът носи тъкмо това усещане, към което се стреми създателят му. Истинско удоволствие би доставило на всекиго да пазарува в пространство, изпълнено с толкова много емоции и усещания.

Планирате дълъг уикенд в Ню Йорк? Задължете добавете бутикът на Сириано в списъка си със забележителности за посещаване, а ако и вие като нас, скоро нямате път към Голяма ябълка, задоволете любопитството си с кадрите, които подбрахме>>> 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 20 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.