Следва

МОМЧЕ Е: Катрин роди!

Inside the Lindo Wing: Луксът, в който Катрин ще роди

Кралско бебе #3 вече е на път...

Celebrities преди 5 години

... и докато чакаме да разберем момиче ли ще е, момче ли ще е и как ще се казва, не ни остава нищо друго освен да се поровим в любопитните детайли съпътстващи раждането на един кралски наследник.

Както вече разбрахме, херцогиня Катрин е приета с контракции в частното Lindo Wing на болницата St. Mary в Лондон, където с принц Уилям до нея, ще даде живот на третия си наследник.


Къде обаче всъщност е настанена съпругата на бъдещият крал? Надникваме зад кулисите, за да видим какво е да се "мъчиш" в луксозна болнична стая, за която се броят по 8 хиляди паунда на вечер.

Най-добрите лекари в света, шампанско в менюто и какво още>>>

Малко преди да роди, а и малко след това, Катрин ще може да се наслаждава на истинско гурме меню, луксозни принадлежности, персонализирана грижа, тъй като The Lindo Wing предлага качествено обслужване, достойно за петзвезден хотел.

Стартовата цена на подобна родилна стая започва от 6 хиляди паунда за бейсик пакет. Минаваме през близо 7 хиляди за делукс обслужване и достигаме над 9 хиляди за апартаментите в болницата - което автоматично значи, че само малко от "простосмъртните" биха си позволили подобно удобство.

Всички ястия за родилките са прясно приготвени в специална кухня и дори има програма за следобеден чай, за да могат родителите щастливо да отпразнуват новия член в семейството.

Брошурата на частното крило разкрива, че всяка стая е оборудване със сателитна телевизия, предлагаща "голям избор от международни канали". А за родителите, които искат да избягат от екрана, има също и "радио, нощен телефон и хладилник". Предлага се и богат избор от вестници и безплатен WiFi, разбира се.


На пациентите се предлага и винена листа, включително шампанско, което може да бъде доставено с празничния следобеден чай в стаята.

Вероятно Катрин ще се наслади на екип от повече от 20 медицински експерти и друг персонал, работещ в режим на изчакване, ако случайно има усложнения.

На херцогинята определено ще и отнеме продължителен период, за да се възстанови от раждането на третия кралски наследник, но се очаква тя и принц Хари да присъстват на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, която е насрочена за 19-ти май.

Крилото Lindo е част от болницата "Света Мария", която е основана през 1845 г., което го прави на близо 173 години. Из стаите му са се раждали куп звезди бебета - включително първородният кралски наследник принц Джордж и сестра му принцеса Шарлот, както и близнаците Александър и Ела Клуни.

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 1 ден

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.