Следва

За първи път български фризьори на L’Oreal Color Trophy

Pro Beauty Tip: Борим целулита с кофеин, бръшлян и Камелия

Easy like taking candy from a baby…

Body преди 6 години

Благословена да е жената, неизпитала притеснението от наличието на дори съвсем малко целулит. С умерена доза женска злоба признаваме, че има и такива свръхестествени примери, надарени с безупречна кожа без каквито и да било недостатъци, но нека си признаем – прекалено малко са. Не го казваме за успокоение – даже напротив, въобще не ни успокоява фактът, че не сме единствени в тази нелека битка, но пък май току-що открихме съюзника си, който да ни спаси тъкмо навреме за бикини сезона.

Докато някои жени се радват на flawless кожата си, на нас всяка изминала година ни се присмива – идва и си отива, оставяйки своя отпечатък върху телата ни ту под формата на стрии, ту като враг номер едно – целулита. Като че ли това не стига, ами получаваме и пълен комплект от страничните ефекти на всяко бързо отслабване или напълняване – отпускане, портокалова кожа…знаете, все такива приятни неща. А ако можем да ви предложим решение?

Можем. Експертите от Лаборатория Elancyl съвестно се грижат за женското здраве и самочувствие, а опитите им дават резултат под формата на първия им патент и наш нов най-добър приятел – би фазна формула за отслабване с кофеин.

Две фази = два пъти по-силен ефект

Спасителят ни си има име – Slim Design масло за подпомагане на отслабването, а в сложната му структура всяка фаза благоприятства по различен начин. Първата, водна фаза, съдържаща кофеин и бръшлян, действа в помощ на разграждането и бързото елиминиране на мазнините, а втората – маслената фаза, предотвратява образуването и подпомага корекцията на несъвършенствата по кожата, благодарение на маслото от Камелия.

Оказва се, че комбото от Кофеин, Бръшлян и масло от Камелия е направо магическо, а в допълнение Slim Design масло за подпомагане на отслабването идва с успокояващ и енергизиращ аромат. Леката текстурата на двуфазното масло е естетична и 100% трансперантна. Нанасянето е лесно като детска игра, а тъй като знаем, че ролята на масажа в борбата с несъвършенствата е огромна, ви предлагаме как и с какво да постигнете търсения ефект още по-бързо и ефикасно.

Именно защото разбираме важността на масажите, за да преборим целулита, в комбинация със Slim Design масло за подпомагане на отслабването имаме нужда и от Slim Massage + високотехнологичен масажор за отслабване, а ние ви даваме и точни указания за използване, защото все пак сме заедно в борбата. 

Подканваме ви да поемете контрол над тялото си с помощта на Elancyl! А за да имаме изваян силует, е необходимо да гледаме на тялото си като едно цяло. Поради тази причина от Лаборатория Elancyl усилено разработват все по-иновативни методи за справянето с несъвършенствата, а след като Slim Design масло за подпомагане на отслабването и Slim Massage са вече факт, можем сами да се убедим в чудесата, които вършат.
 

More Body