Следва

Скарлет, това ти ли си?

Когато мама те заслепи: Йоланда VS. Джиджи Хадид

Why you do this?

Celebrities преди 5 години

На 23-ти април топ моделът Джиджи Хадид отпразнува 23-ия си рожден ден. Разбира се, изглеждаща напълно заслепително, облечена в блестяща златиста рокля, която перфектно описва тялото й, за което всички мечтаем.

Тук обаче идва й лекият проблем, който спохожда събитието. Докато сестра й - Бела, се е спря на тотално различен модел с леопардов принт, майката на Джиджи - Йоланда, избра сходен до роклята на рожденичката модел. 

Обвинителните коментари по адрес на Йоланда не закъсняваха, разбира се! Феновете на Джиджи моментално нападат майката за избора на рокля, като обвиненията са, че тя иска да заслепи дъщеря си в най-важния й ден. Признаваме, че визиите на двете са наистина доста сходни, но дали това е бил първоначалния умисъл на Йоланда, можем само да гадаем... А вие можете да дадете вашето мнение коя ви харесва повече в анкетата долу >>

Анкета

Коя ви харесва повече?

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 18 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.