Следва

Почисти и разкраси: 3-те места, които ще бъдат превърнати в градски шедьоври

Джерард Бътлър и... талятелето му

Да си оближе пръстите човек...

Celebrities преди 5 години

Едва ли в тази страна все още има някой, който все още да не е разбрал, че Джерард Бътлър е тук и снима нова лента.

Май само ние още не сме засекли сексапилния актьор по градските софийски улици?

Псстт... подшушваме: в момента Джерард е в бистро "Pesto", където сладко, сладко похапва прясна паста. Съдейки по кадъра, на който се натъкнахме в социалните мрежи, очевидно на Бътлър крайно му допада столицата ни и скритите й кътчета.

Няма да му откажем да ни заведе я на обяд, я на вечеря отново там, защото си признаваме, че и ние сме влюбени в кухнята на симпатичното италианско бистро, уютно сгушено на кьоше на ул."Ангел Кънчев".

More from View Sofia

Тайната на балансираното хранене: внимавайте за наличието на хранителен недостиг и го компенсирайте с добавки

Food преди 7 години

Балансираното хранене е основната и една от най-важните предпоставки за нашия добър живот. Комплексният прием на макроелементи, микроелементи и фитонутриенти поддържа доброто ни здраве и...

Елиза Грънчарова, ръководител на „Стратегически маркетинг“ в BILLA България - прецизното таргетиране е всичко

All About Life преди 1 година

Елиза Грънчарова заема позиция ръководител отдел „Стратегически маркетинг“ в BILLA България. Тя е завършила магистърски програми „Международни отношения” и „Планиране и прогнозиране на икономически системи“ в УНСС. Има допълнителна квалификация като Chartered Marketer към Chartered Institute of Мarketing във Великобритания. Преди да се приесъедини към екипа на веригата, в продължение на 19 години работи в The Coca-Cola Company, където заема различни ръководни позиции

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 2 дни

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 2 дни

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.