Следва

Почисти и разкраси: 3-те места, които ще бъдат превърнати в градски шедьоври

Джерард Бътлър и... талятелето му

Да си оближе пръстите човек...

Celebrities преди 5 години

Едва ли в тази страна все още има някой, който все още да не е разбрал, че Джерард Бътлър е тук и снима нова лента.

Май само ние още не сме засекли сексапилния актьор по градските софийски улици?

Псстт... подшушваме: в момента Джерард е в бистро "Pesto", където сладко, сладко похапва прясна паста. Съдейки по кадъра, на който се натъкнахме в социалните мрежи, очевидно на Бътлър крайно му допада столицата ни и скритите й кътчета.

Няма да му откажем да ни заведе я на обяд, я на вечеря отново там, защото си признаваме, че и ние сме влюбени в кухнята на симпатичното италианско бистро, уютно сгушено на кьоше на ул."Ангел Кънчев".

More from View Sofia

Лесен и вкусен Великден с ценните съвети на Мирослав Гочев от “Готвене за начинаещи”

Food преди 1 година

Макар и времето навън все още да ни напомня, че е неразумно да прибираме зимните си пуловери, пролетното настроение се прокрадва от всеки ъгъл и, разбира се, от всеки добре зареден с великденски изкушения магазин на Lidl - любимата локация за вкусни и достъпни гастро-приключения. И тъй като в редакцията ни сме абсолютни фенове на предстоящия празник, но пък не сме чак така вещи в кулинарията, решихме да почерпим опит от един истински професионалист, отдаден на това да ни показва как да приготвяме бързо и лесно вкусни и ефектни гозби не само на Великден, а всеки ден

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 23 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.