Следва

Meow: На Рири линията lingerie

Стил урок на седмицата: These WHITES are made for walkin`

КласикаТА?

All fashion преди 6 години

Един от най-упоритите трендове от няколко сезона насам, а именно белите обувки, продължават все така усилено да държат своето почетно място сред редицата на хитовите за момента аксесоари. Сравнително скорошната им поява на модния небосклон се дължи на 80-тарската trashy естетика, която обхвана всяко едно дизайнерско дефиле през последната година и половина. Белите обувки обаче някак устояват на сезонната тенденция и си проправят път в гардеробите ни за пореден сезон.

Обособените силуети биват: боти с китън или висок ток; чехли или такива с каишка зад петата, но отново с нисък ток; както и още сандали. Улицата, разбира се, дава нагледно най-добрите уроци за това как един тренд може да достигне до нови висоти в популярността си, а в случая на гореспоменатия аксесоар, такива не липсват. Затова разглеждаме днес основните стилистични посоки, в които обувката може да бъде разгледана за сезон Пролет/Лято 2018-та.

Верни придружители на ежедневната униформа
Елементите, към които най-често посягаме в ежедневието, удобен тишърт, джинси и блейзър и които носим с най-голямо удоволствие, "оживяват" с малко стилистична помощ от белите обувки. С една малка намеса успяваме да преобразим една добре позната класика.







Най-добри приятели на принта
Принтовете под формата на микс, но дори използвани и самостоятелно, заемат значителна част от случващото се в модата този сезон. Неоспорим тренд, щедро подкрепен от намесата на polka dot мотива, но и още флорали в изобилие, на който ретро белия силует най му приляга.







Монохромни визии
Изцяло белите или изцяло черни визии, към които често посягаме, биха се комплиментирали повече от прекрасно от деликатната намеса на бялата обувка. С привидно строг костюм или смела интерпретация с PVC аксесоари, не можем да спорим, белите стилето внасят глътка свежест.







Монохромни визии, но с цвят
Продължение от есенно-зимния сезон, монохромните визии в ярки цветове, които според настоящия сезон се ориентират много и към пастелните тонове, представляват страхотна стайлинг идея, която задължително изпробваме. А що се отнася до аксесоара на момента, то той е естественият, ако не и единствен подобаващ завършек за визията.








 

More All fashion