Следва

Bridal Spring 2019-та: Danielle Frankel

Какво носи Редакцията: Априлски seaside

By the sea...

All fashion преди 5 години

Едва края на април е... краката са боси, кожата е вече нахално целуната от слънцето. Косата е във фриволната прегръдка на цветния шал, който разчупва всякакви рамки наслагвайки принт върху принт. Кичурите чаровно се чорлят от градския бриз, а слънчевите очила са вече неизменна част от визията.



Толкова ми е лятно, че дори аутфитът ми не може да го скрие... Лежерно, свободно падащо и много бохо, сякаш "ей, сега" отивам на плажа.


Панталонът с нежни флорални мотиви /florals for Spring, groundbreaking/ е подарък от приятелка. От ужасно лека материя и е повече от подходящ за горещите дни в града. Оказа се, че тази "черна чаровница" му е перфектната любовница, защото ръкавите й се разкрояват по абсолютно същия начин както крачолите му. It's a MATCH, въпреки че всеки друг би сложил по-обрана горна част!

Допълненията, защото дяволът е в детайлите: Плетена чанта от Zara, абсолютен MUST HAVE за топлите сезони, и чехли със симпатично игриви панделки с лейбъл H&M.


Мирише ми вече на пясък и вълни...


Всички кадри са факт, благодарение на новия HUAWEI P20 Pro и неговата изумителна новаторска тройна камера. За която още има ТУК!


More All fashion