Следва

Как го правят ТЕ: Spring Street Style all over Europe

Bridal Spring 2019-та: Danielle Frankel

Специалният ден на модерната булка...

Runway преди 5 години

Danielle Frankel и едноименният й бранд преразглеждат в нова светлина сватбената естетика вече втори пореден сезон. Макар и дизайнерката да прави едва първи крачки в тази област на дизайна, факт е, че резултатът е поразителен. Миналият сезон, с който бе показана и дебютната й колекция, предизвика фурор с абсолютно различните булчински дизайни от тези, които обикновено сме свикнали да виждаме от хай енд брандовете. Модерни, с много структура и неочакван завършек, дизайните лесно биват запомнени.

За Пролет 2019-та представената от дизайнерката естетика е значително по-омекотена и дори романтична, но все така така различна. Изкусната структура на кройките е налице - сатенени блейзъри в нежен крем тон и лек шлейф от дантела или широки копринени колани, а гореспоменатата романтика наблюдаваме в използването на барокови перли, позиционирани като копчета по маншетите на ръкавите и гърбовете на роклите. Особен акцент е ризата-рокля с преувеличени балон ръкави, която според дизайн екипа на бранда, следва да влезе в ролята на рокля за специалния ден на модерната булка, а ние подкрепяме с две ръце идеята!

Цялата колекция в галерията горе >>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.