Следва

4-месечните близнаци на Ана и Енрике: Луди футболни фенове?

Зареди твоя Samsung, когато и където поискаш

От днес само във VIVACOM хитовите смартфони Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9+ се предлагат в пакет с безжично зарядно и още повече памет от 256 GB

All About Life преди 5 години

Създадени, за да ги ползваме по всяко време, дори в дъжд и прах, сега хитовите смартфони Samsung Galaxy S9 (256 GB) и Samsung Galaxy S9+ (256 GB) имат още две предимства, само във VIVACOM: предлагат се в пакет с безжично зарядно, за да останат активни по всяко време, и имат повече вградена памет – цели 256 GB.

Специалното зарядно на Samsung използва Fast Charging Technology. Просто сложете телефона си върху него за бързо и лесно зареждане. Изчистеният дизайн с красиви извивки е подходящ за всеки интериор и позволява бързо зареждане, където и да сте. С лекота може да проверявате статуса на зареждане на батерията, като използвате LED индикаторите на зарядното устройство. Докато батерията е в процес на зареждане, зарядното свети в синьо. Когато е напълно заредена, тя свети в зелено.

Освен супер интелигентни – телефоните от серията S9 работят с невероятно висока скорост, благодарение на своя 10 nm процесор и пазят стриктно информацията в тях като се отключват, разпознавайки лицето, ириса или пръстовите отпечатъци на своя собственик. Samsung Galaxy S9 (256 GB) и Galaxy S9+ (256 GB) са и супер устойчиви. Проектирани са да понасят разливания, пръски и работа в прашни условия.

И пак, в името на удобството при всички случаи, и двата смартфона разполагат с интелигентна камера, която автоматично обработва изображенията, като заснема няколко кадъра и ги комбинира в една висококачествена снимка.

За да останат верен спътник в ежедневието ни, VIVACOM комбинира и двата смартфона в пакет с безжично зарядно. При месечен абонамент цената на Samsung S9 (256 GB) е 61,98 лв. с план SMART U. Със същия план, Samsung S9+ (256 GB) в пакет с безжично зарядно струва 69,98 лв. на месец.

 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 16 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.