Следва

It shopping list: The Blazer Again

Всички носят: Горното на двойката

Да разделиш двойката...

Trends преди 5 години

Една от водещите тенденции за сезона, а именно костюмът се пренася със завидна скорост като must have елемент и сред стрийт стайл елита. Днес обаче говорим за една конкретна посока на неговото разглеждане - блейзърът като отделен елемент. За Пролет/Лято 2018-та той е подчертано оувърсайзд, леко развлечен, но едновременно с това начинът му на стилизиране говори за небрежна съблазън.



Очевидно преувеличената кройка е разпознаваем детайл, съобразена изцяло с мъжката естетика, но както споменахме в редовете по-горе, маниерът му на комбиниране с останалите елементи, напълно го различава от boyish визията.

Можем да отправим своите благодарности към Демна Гвасалия, който е отговорен за налагането на оувърсайзд саката в момента, но оттогава насам, разбира се, множество други имена и брандове предлагат своите прочити по темата. Свързващата линия обаче винаги е една и съща: "Колкото повече, толкова по-добре."

Boxy силуетът на сакото го прави идеален за стилистични интерпретации от всякакво естество, именно заради релаксираната кройка, която абсолютно изключва скуката и дори стерилната строгост на стандартния блейзър. А като отправни точки за експерименти взимаме играта с пропорции и координирането на неутрални тонове, които реализирани по чудесен начин, разглеждаме в кадрите тук>>











































More Trends