Следва

Александър или Филип: Как ще се казва кралско бебе #3?

4-месечните близнаци на Ана и Енрике: Луди футболни фенове?

Или просто тате е виновен?

Celebrities преди 5 години

Енрике Иглесиас публикува изключително сладък кадър в социалната мрежа, с който спечели сърцата на милионите си последователи.

На очарователната снимка "тати" е в компанията на близнаците Луси и Никълъс, и тримата задружно гледат мач от Шампионска лига.


Всъщност Иглесиас е заклет футболен фен и дори неведнъж е споделял, че от дете си мечтае да е професионален футболист. Явно 42-годишният певец държи наследниците му също да свикнат да гледат зеленият терен и черно-бялата топка още от малки.

Припомняме, че в края на миналата година, изненадващо за всички, Ана Курникова дари с близнаци Енрике Иглесиас. Двойката, която държи личния си живот далеч от светлините на прожекторите, запази цялата бременност на тенисистката в тайна, но след като бебетата се появиха на бял свят, те бързо-бързо бяха представени с кадри по социалните мрежи.


More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 2 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.