Следва

Уличният стил на звездите: Леопардовата Аня някъде из Варшава

Александър или Филип: Как ще се казва кралско бебе #3?

Вече всички тръпнем в очакване...

Celebrities преди 5 години

Видяхме го - вторият син на принц Уилям и Катрин, който вече си е у дома при братчето и сестричето си, принц Джордж и принцеса Шарлот.

Кралско бебе #3 проплака в 11 сутринта на 23-ти април, а името му все още не е обявено.


Ясно ни е, че Кралицата трябва първо да одобри всичко, но за момента слуховете упорито носят, че вторият син на Уилям и Кейт ще носи името Александър или Филип.

Ние, обаче, малко се съмняваме да е Александър, особено имайки предвид, че това е второто име на по-големия му брат принц Джордж. Но пък, защо не Филип, на прадядо му принц Филип, който наскоро официално се отказа от кралските си задължения?

Очаква се днес от Двореца официално да обявят названието /едва ли ще е само едно, защото всички кралски наследници си имат по няколко имена/ на новородения син на бъдещите крал и кралица. А изчакването това да се случи никак не е изненадващо - все пак за имената на Джордж и Шарлот стояхме в неведение все по два дни.


More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.