Следва

Уличният стил на звездите: Леопардовата Аня някъде из Варшава

Александър или Филип: Как ще се казва кралско бебе #3?

Вече всички тръпнем в очакване...

Celebrities преди 5 години

Видяхме го - вторият син на принц Уилям и Катрин, който вече си е у дома при братчето и сестричето си, принц Джордж и принцеса Шарлот.

Кралско бебе #3 проплака в 11 сутринта на 23-ти април, а името му все още не е обявено.


Ясно ни е, че Кралицата трябва първо да одобри всичко, но за момента слуховете упорито носят, че вторият син на Уилям и Кейт ще носи името Александър или Филип.

Ние, обаче, малко се съмняваме да е Александър, особено имайки предвид, че това е второто име на по-големия му брат принц Джордж. Но пък, защо не Филип, на прадядо му принц Филип, който наскоро официално се отказа от кралските си задължения?

Очаква се днес от Двореца официално да обявят названието /едва ли ще е само едно, защото всички кралски наследници си имат по няколко имена/ на новородения син на бъдещите крал и кралица. А изчакването това да се случи никак не е изненадващо - все пак за имената на Джордж и Шарлот стояхме в неведение все по два дни.


More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.