Следва

Да или Не: На Диор Shield-Style-а?

Bridal Spring 2019-та: Tadashi Shoji

Being a modern bride like...

Runway преди 5 години

Модерната булка се нуждае от много повече от една рокля за своя специален ден. Започваме с моминското парти, провеждането на сватбена репетиция под формата на вечеря, самата церемония и последвалите една или две смени на аутфити, както и не на последно място брънч на следващия ден. Затова и японският дизайнер Tadashi Shoji се заема с нелеката задача да улесни бъдещите булки в този труден, но иначе особено приятен стилистичен избор. Неговата колекция за Пролет 2019-та обхваща всички възможни направления по деликатен и елегантен маниер, който би се харесал на мнозина.

В нежна палитра от предимно бели и крем тонове, наблюдаваме още и появата на пастелно розово, което попада в окото на тенденциите този сезон. Очевидно с финес за актуалното в момента, дизайнерът включва още няколко предложения като рокли с откачащи се поли, позволяващи повече от едно приложение според настроението на булката.

Освен сравнително по-формалните рокли, които биват или минималистични, или богато декорирани с дантела, поява правят още и няколко къси предложения, както и великолепни дантелени гащеризони, все пригодени за поводите, споменати по-горе.

Що се отнася до използваните материали и текстури, то там креп, дантела и тюл стоят в основата, а като декорации впечатление прави умерената употреба на 3D флорални апликации и пайети.

Всичко това в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.