Месечен ХОРОСКОП - Май 2018

Astro преди 5 години

Месец май е месецът на Телеца, чието влияние отговаря за начина ни на живот и нуждите ни в него. Казваме „начин на живот“, тъй като силата на Телеца действително се отнася към ресурсите в света и желанията ни, като всички те ни карат да оцеляваме, да продължаваме напред и да се стремим към нови постижения. Както материалните, така и физическите аспекти на живота ни ще бъдат повлияни от тежестта тъкмо на необходимостите в живота, но и съкровените ни желания. Всички знаем старата поговорка: „Внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне“. Месец май е моментът, именно в който смело трябва да желаете, да искате, но и да работите за мечтите си, защото е много вероятно да получите всичко. Това е така, тъй като сега всички наши най-дълбоки и истински желания са така ясни за нас, че ние откриваме пътищата към тях лесно. Окрилени от авторитетната зодия през този месец – Телецът – ние съзнаваме кое е онова, което ни кара да се чувстваме най-живи. Междувременно ежедневните и не толкова впечатляващи подробности от първа необходимост ще излязат на преден план. Сега е важно да чувстваме сигурност, да знаем, че не ни липсват елементарни удобства, които се грижат за нашия комфорт.

Венера ще продължава да ръководи много от действията ни, намирайки се в Близнаци до 19-ти май. Тя освобождава ума ни, карайки ни да бъдем по-отворени за разговори. Комуникацията ще бъде ключова през този месец и позитивите в нея ще се отразяват пряко на професионални и личния ни живот.
Венера в Близнаци ще стимулира творческата дейност, новите преживявания и риска, които ще ни дадат смелост да направим по-големи крачки към онова, което желаем. Някои от нас ще се решат на дръзки промени като нова работа, раздяла на дългосрочна връзка, преместване в друг град или държава… Това обаче ще бъде подкрепено с любовта и магнетизма на Венера, която ни кара да виждаме точно онова, което обичаме, оразличавайки го от неговата противоположност. Именно тази подробност отваря очите ни, ако се намираме на погрешното място, с погрешните хора. Побързайте да промените това, за да не предадете всичко, в което вярвате.

В края на месеца вече всеки съвсем ясно ще вижда каква е следващата му цел, какви са грешките, но и постиженията му до този момент.
 

Хороскоп

Още от Astro